225 g mel
80 g smør
25 g gær
1 dl sødmælk
1 æg
1 knsp salt
1 spsk sukker
Sådan gør du:
1) Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt mælken
2) Smuldr gæren i en skål og tilsæt mælken – rør gæren ud
3) Tilsæt sukker og salt
4) Tilsæt melet lidt ad gangen
5) Lad dejen hæve i 30 min
Fyld
Hvid remonce: 50 g marcipan, 50 g smør, 50 g sukker
mørk chokolade
Lav fastelavnsbollerne
1) Rul dejen ud til et rektangel
2) Del dejen i 12 stykker
3) Fordel fyldet: remonce og chokolade på hver, lig det på midten
4) Fold dejen om fylden så den lukker helt
5) Lad bollerne hæve i 15 min
6) Pensel med sammen pisket æg
7) Bag bollerne i 15 min ved 200 grader
8) Pynt evt med revet chokolade eller glasur
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: