150 g smør
2 dl mælk
50 g gær
6 dl mel
¼ tsk salt
2 spsk sukker
1 æg
Creme:
1 æg
3 spsk Sukker
1 spsk maizena
1 dl mælk
1 dl fløde
1 vanillestang
Glasur
2 dl flormelis
3 spsk kakao
1-2 spsk vand
Sådan gør du:
1) Smelt smør og hæld mælk i
2) Smuldr gæren i en skål og tilsæt mælk og smør – rør gæren ud
3) Tilsæt resten af ingredienserne
4) Ælt dejen 100 gange
5) Lad den hæve i 15 min
6) Skrab kornene ud af vaniljestangen
7) Lav cremen: Bland æg, sukker, maizena, mælk, fløde og vaniljekorn og stang sammen til cremen i en kasserolle, og lad den småkoge, til den tykner.
8) Tag cremen af blusset, og lad den køle af
9) Rul dejen ud til en firkant og del den i 12 stykker
10) Kom creme på og fold dem sammen
11) Bag dem i 12 min ved 200 grader
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: