2 dl kogende vand
50 g græskarkerner
1 brev rugbrødssurdej
1-2 dl vand
6 g gær
1 spsk salt
1 spsk malt sirup
125 g rugmel
50 g valnødder
10 spanske figner
evt 75 g mørk chokolade
små aflange forme
Sådan gør du:
- Kom rugkerne, græskarkerner og kogende vand i en skål og lad det stå til det bliver koldt
- Hak chokolade, figner og valnødder groft
- Opløs gæren vandet
- Kom resten af ingredienser i en røremaskine og rør det godt i ca 10-20 min
- Kom det i formene og stil det i køleskabet til næste dag - det skal ca hæve i 12 timer - mindst
- Bag dem i 30 min ved 175 grader
Rugsnack med og uden chokolade |
Grydebrød, små brød mde birkes og rugsnack med og uden chokolade |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: