2,5 dl fløde
2,5 kærnemælk
2 spsk sukker
1 vanillestang
Skallen fra 1 citron
sådan gør du:
- Læg husblassen i blød
- Pisk 1,5 fløde til letpisket skum
- Varm 1 dl fløden op med vanillekorn og stang samt sukker - det skal ikke koge
- Opløs husblassen i den varme fløde - pisk det med et piskeris
- Kom kærnemælken og citronskal i fløde/vanille blandingen
- Vend fløden i og sæt den på køl nogle timer - gerne til næste dag
1 æggehvide
2-3 spsk sukker
1 tsk vanillesukker
1/2 tsk eddike
Sådan gør du:
- Pisk æggehviden let skummende
- Kom resten i og pisk den stiv
- Kom den i en sprøjtepose
- Kom den på køl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: