søndag den 11. august 2013

Kartoffelsalat med rygeost

500 g kartofler
170 g rygeost (1 lille bæger fra Løgismose)
1 dl creme fraiche
2 tsk grov sennep
1 tsk honning
1/2 tsk salt
1/4 agurk
5 radiser
2 forårsløg
karse

Sådan gør du:
  1. Kog kartoflerne i letsaltetvand i 15 min - kom evt lidt timian eller løvstikke ved
  2. Lad dem køle af
  3. Bland rygeost, creme fraiche, sennep, honning og salt sammen
  4. Flæk agurken og skrab kernerne ud med en theske og skær den i skiver
  5. Skær radiserne i skiver
  6. Snit forårsløgene og kom halvdelen i dressingen
  7. Skær kartoflerne i dressingen
  8. Kom agurk, radiser, forårsløg og karse på
  9. Lad det trække i mindst 1 time

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: