4 dl kold mælk
700 g hvedemel -gerne fulds fra Søris, Meyers eller De 5 gaarde
1 spsk salt
2 spsk sukker
evt 1 tsk kardemomme
1 æg
100 g kold smør
Fyld:
100 g smør
100 sukker
2 spsk kanel
1 sammenpisket æg
Perlesukker
Sådan gør du
- Kom gær, mælk, sukker, evt kardemomme og salt op i en røremaskine og rør gæren ud
- Tilsæt æg og hvedemel og rør det i 10 min
- Skær smørret i tern og tilsæt det rør ydeligere 10 min
- Lad dejen hæve i 60 min eller stil den i køleskabet i 12 timer
- Bland alle ingredienserne sammen til fyldet og rør det sammen til en ensartet masse
- Kom lidt mel på bordet
- Rul dejen ud til et rektangel
- Fordel fyldet på dejen
- Rul dejen sammen til en roulade
- Skær dejen i ca 20 stykker
- Sæt hver snegl en papirsform og over på en plade
- Lad dem hæve i ca 45 min
- Pensel dem med sammenpisket æg og drys med perlesukker
- Bag dem ved 200 grader ved 12-15 min
Kanelsneglene mens de står og hæver Så blev de færdige.. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: