Olie til stegning
10 g smør til stegning
1/2 tsk salt og sukker
250 ekstra fine ærter
saften fra 1/2 citron
1/2 til 1 dl fløde
salt og peber
4 skiver bacon
ærteskud til pynt
Sådan gør du:
- Dagen før drysses kammuslingerne med sukker og salt - dette kan undlades, men det bliver bedre hvis gør det evt kan du drysse dem 1-2 timer før.
- Tø ærterne op
- Steg baconen sprød og hak den fint med en kniv
- Blend de kolde ærter med citron, fløde, salt og peber til det har en god konsistens -lun det lige inden serveringen
- Varm en pande godt op
- Kom olie på
- Steg kammuslingerne ca 2 min på hver side
- Tilsæt 10 g smør og vend det rund og tag straks kammuslingerne af
- Kom lidt puré på hver tallerken i en aflang stribe
- Kom 2-3 kammuslinger på
- Pynt med ærteskud
- Afslut med bacon
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: