1 løg
1 fed hvidløg
100 g bacon
300 g hakket okse
4 gulerødder
4 kartofler
2 dl kalvefond
2 laurbærblade
5 kviste timian
1 tsk salt
Peber
Sådan gør du:
- Snit kålen fint
- Pil løget og skær det i både
- Skræl gulerødderne og sær dem i tern
- Skræl kartoflerne og skær dem i tern
- Skær bacon i tern
- Kom bacon på en høj pande og varm det op til det bliver gyldent
- Kom derefter kødet på og steg det til det er brunt
- Kom kål, kartofler, timian, hvidløg, salt, laurbærblade og fond på og lad det koge i 10 min under låg
- Tilsæt gulerødder og lad det koge i 10 mere under låg
- Tag låget af og lad væsken koge ind i ca 10 min
- Smag til med salt og friskværnet peber
- Serveres med rødbeder og sennep
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: