fredag den 7. oktober 2011

Helleflynde med smørstegte svampe, glaseret selleri og blomkålspuré

Med godt humør og tårnhøje forventninger kørte vi mod Gribskov i Nordsjælland. Solen stod højt på himmelen og det var i det hele taget det fineste efterårsvejr.
Vi gik målrettet mod steder, hvor der dage før stod hober af tragtkantareller, med vi mødte desværre kun indtørrede svampe Heldigvis var skoven så smuk og havde den dejligste duft, så vi formåede at bevare optimismen og dette gav pote - efter en times tid fandt vi tragtkantareller på en skrænt under nogle fyrretræer. Derudover fandt vi også lidt kantareller og rørhatte- så var humøret strålende igen og vi begav os hjem ad mod Frederiksberg.
Svampene blev børstet og maden blev tilberedt med et godt glas rødvin til.
Maden smagte intet mindre end fantastisk og det er bestemt ikke sidste gang jeg har spist helleflynde og svampe.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: