fredag den 28. oktober 2011

Rosenkålssuppe

1 løg
500 g rosenkål
600 g kartofler
1 l vand
1 bouillonterning
2 dl fløde
4 spsk hakket persille
1 spsk smør
1 tsk salt
5 kværn peber
1 pakke bacon

Sådan gør du:
1)    Skræl kartoflerne og skær dem i tern
2)    Pil de yderste blade af rosenkålene og skær den i kvarte
3)    Pil og hat løget
4)    Kom grøntsagerne i en stor gryde og tilsæt vand og bouillonterning
5)    Lad det koge i 20 min
6)    Hak persillen
7)    Tilsæt fløde, smør, salt og peber
8)    Blend suppen med en stav blender
9)    Steg baconen
10) Drys persille på suppen
11) Server baconen som tilbehør til suppen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: