søndag den 13. november 2011

Hvidkålssalat

1/4 hvidkålshoved
2 gulerødder
1 æble
25 g hasselnødder, mandler eller valnødder
Lidt persille
1 dl fløde 38 %
2 spsk æbleeddike
2 spsk rørsukker
1/2 tsk salt
5 kværn peber

Sådan gør du:
  1. Pisk fløde, eddike, sukker, salt og peber sammen og lad det stå lidt og blive tykt 
  2. Snit hvidkålen i så tynde strimler du kan
  3. Riv guleroden på den grove side af rivejernet
  4. Skær æblet i tern
  5. Rist nødderne på en pande og hak dem
  6. Hak persillen
  7. Kom hvidkål, æble og gulerødder op i en skål og hæld dressingen over og lad det trække 10 min eller mere - den kan sagtens gemmes til næste dag
  8. Pynt med persille og nødder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: