søndag den 17. marts 2013

Rimmet torsk med rødbeder og urter

1 stykke torsk på ca 8-10 cm gerne ryggen
2 rødbeder
1/2  Citron
1 tsk salt
1 tsk sukker
2 spsk eddike
2 spsk olie
1 spsk grov sennep
1 spsk honning
salt og peber
10 rstedehasselnødder

Urter - persille, løvstikke, ærteskud, skovsyre, dild

Sådan gør du:
  1. Bag eller kog rødbederne møre 
  2. Tag skrællen af
  3. Lave en dressing af olie, eddike, sennep, honning, salt og peber
  4. Lad dem trække til de er kolde
  5. Skær den rå torsk i meget tynde stykker
  6. Kom sukker, salt og citron saft over
  7. Lad det trække til det bliver hvidt ca 30 min
  8. Anret det på et fad
  9. Server lidt ristet rugbrød eller andet brød til

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: