1 dl hvedesurdej
1 tsk agavesirup
2,5 dl byg mel - påvirker ikke insulinproduktionen som hvede
2,5 dl kamutmel - gammel kornsort, der ikke påvirker insulinproduktionen og det er derfor godt at spise
1 dl rugmel
0,5 dl bygflager
0,5 dl hørfrø
0,5 dl solsikkekerner
0,5 dl valnødder
0,5 dl tørrede tranebær
1 tsk tørgær
1 spsk salt
Sådan gør du:
- Bland det hele sammen på nær salt
- Rør det sammen og lad det hvile i 10 min
- Rør kort og lad det hvile 10 min
- Rør kort og lad det hvile 10 min igen
- Kom salt i og rør
- Stil det på køl i min 12 timer
- Kom det i små silikoneforme eller på en bageplade
- Lad dem hæve i 1 time eller 2, hvis du har tid
- Bag dem 25 min ved 225 grader
- Tag dem ud af formene og bag den 5 mere
De ser altså bare så gode ud :D
SvarSlet- Anne