1 svinemørbrad
1 spsk olie
5 kviste timian
2 fed hvidløg
1 tsk salt
1 pakke bacon
Sådan gør du:
1)
Dup kødet tørt med et stykke køkkenrulle
2)
Varm olien på en pande
3)
Læg hvidløg og timian på panden og brun kødet på alle
sider
4)
Tag kødet af og lad det køle lidt
5)
Læg baconen side om side på spækbræt – så det fylder
det hele
6)
Læg mørbraden på baconen og krydr med salt peber og
lidt ekstra timian
7)
Flet baconen – start med den øverst til venstre – læg
den over mørbraden – tag den til højre og læg over, sådan fortsætter du til du
har flettet det hele
8)
Læg kødet med lukningen på en plade eller i et ildfast
fad
9)
Kom kødet i en kold ovn og tænd dem på 160 grader
10) Lad
kødet stege i 30 min - Giv den evt lidt
grill, hvis den ikke er sprød
11) Tag
det ud og lad det trække i 15 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: