75 g sukker
2 æg
100 g marcipan
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 stang vanille
Muffinsforme
Vanillecreme med chokolade 1/2 brev
1 dl fløde
Sommerbær, ribs, jordbær, blåbær eller hindbær - mix dem gerne
- Flæk vanillestangen og skrab kornene ud
- Pisk æg og sukker i 10 min med en elpisker eller i en røremaskine
- Smelt smørret
- Riv marcipanen
- Tilsæt marcipan
- Si mel, bagepulver og vanillekornene i og vend det godt sammen
- Fordel dej i 12 forme
- Bag dem 12-15 min
- Lav cremen som anvist på posen
- Pisk fløden og vend den sammen med cremen
- Rens bærerne og skær dem evt i kvarte
- Kom cremen på afkølede kager og pynt tilsidst med bær
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: