8 danske forårsløg
12 små frisk danske gulerødder med top
8 san marzano tomater
1 dl hyldeblomstsaft
frisk urter fx timian, persille, estragon, rosmarin - gerne flere slags
2 fed hvidløg
1 citron
salt
lidt olie
Sådan gør du:
- Salt kødet og pres ca 1/4 citron over, og lad det trække imens du renser grøntsagerne
- Skrab gulerødderne
- Skær rødderne væk
- Halver tomaterne
- Varm en grillpande godt op - du kan jo også bruge en rigtig grill
- Kom lidt olie på kødet
- Steg det ved meget hård varme på begge sider
- Kom det i et fad med hyldeblomstsaft, citronsaft fra resten af citronen, krydderurter og hvidløg - steg det færdigt i ovnen i ca 15 min
- Grill gulerødder og forårsløg på panden og drys med salt
- Kom det o tomaterne oven på kødet og lad dem steg med i den resterende stegetid
- Serves med dejlig surdejsbrød, pasta eller kartofler
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: