onsdag den 8. august 2012

Bløde burgerboller


12 stk
3 dl lunkent vand
25 g gær
550 g hvedemel med fuldkorn fx fra Sverige, Meyers, De 5 gaarde (Råsigt kan også bruges)
2 spsk sukker
1 spsk salt
25 g smør
sesam
æg til pensling
- en røremaskine eller en elpisker

Sådan gør du:
  1. Rør gøren ud i vandet
  2. Tilsæt salt og sukker
  3. Kom melet i lidt ad gangen - rør det ca 15 min
  4. Tilsæt derefter smør og ælt ca 10 min mere
  5. Lad dejen hæve 1-2 timer
  6. Skær dejen ud i 12 stykker og rul dem flade med en kagerulle
  7. Lad dem hæve 1 time
  8. Pensel dem med æg og drys med sesam
  9. Bag dem ved 200 grader i ca 10 min

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: