timian kviste
smør og olie til stegning
Sennepssauce
1 dl fiskefond
1 d hvidvin
1,5 dl fløde
25 g smør
2 æggeblommer
1 tsk sennep
glasserede rødbeder
2 rødbeder
1 spsk olie
2 spsk balsamico
1 tsk honning
1/2 tsk salt
1 spsk koldt smør
2 skiver ristet bacon
4 tsk kapers
Sådan gør du saucen:
- Kog fiskefond, fløde og hvidvin ind til en passende konsistens
- Pisk smørret ind
- Pisk æggeblommerne i og lad det tykne
- Smag til med sennep
- Kom det i sen sifon og stil den i et vandbad ved ca 50 grader
- Sæt en patron i når det skal sprøjtes ud
- Skræl rødbederne og skær dem i tern
- Steg den i ca 5 min i olie
- Tilsæt balsamico, honning og salt og lad det simre i 10 min
- Kom koldt smør på og lad det glasere færdigt
- Smag til med salt
- Skær det i 0,5 cm tykke skiver
- Smelt smør og lidt olie på en pande - tilsæt evt timian kviste
- Steg det gyldent på begge sider
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: