3 æg
75 g sukker
180 g honning
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
1 tsk støt ingefær
1 støt nelliker
200 g mel
Sådan gør du:
- Rør sukker, honning og æg sammen til en luftig masse - pisk det ca 10 min på en røremaskine
- Si hvedemel, kryderier og bagepulver i
- Vend det forsigtigt sammen
- Kom dejen i en springform 21 cm
- Bag den 35 min ved 200 grader
- Lad den køle af
2,5 dl appelsin juice af god kvalitet
50 g sukker
1 vanillestang
skal og saft fra 1 appelsin og 1 citron
6 dl fløde
6 blade husblas
Sådan gør du:
- Læg husblas i kold vand
- Kom vanillekorn, sukker, juice, saft og skal i en gryde og kog det op
- Opløs husblas i appelsinblandingen - pisk det godt
- Lad det køle af
- Pisk fløden let
- Bland lidt af fløden med den afkølede appelsinblanding
- Vend derefter resten af fløden i
- Lad det hvile på køl i 3 timer
Lav kage færdig:
- Smelt 75 g chokolade over vandbad
- Pisk derefter 10 g smør i
- Del bunden i 3 lige store bunde
- Kom chokolade på toppen
- Kom evt lidt Cointreau på bundene
- Kom 2 spsk marmelade på hver af de 2 nederste bunde
- Kom 1/3 af fromagen på hver bund
- Den sidste 1/3 skal bruges til siderne og til at lave snelandskab på toppen
- Drys med hakkede pistacienødder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: