søndag den 9. december 2012

Svinekæber i hvidvin

Svinekæber med syltede svampe
12 svinekæber ca 2-3 pr mand
1 spsk olie og smør
4 gulerødder
10 perleløg eller 2 alm. løg
1 fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 spsk peberkorn
3 laurbærblade
1 spsk honning
2 dl hvidvin
salt

Sådan gør du:
  1. Pil løgene, hvis det er alm. løg skal de skæres i både ellers skal de hele i
  2. Varm smør og olie op
  3. Brun kødet godt på alle sider
  4. Tilsæt løg og brun dem med
  5. Tilsæt hvidvin, rosmarin, peberkorn laurbærblade, hvidløg og salt
  6. Lad det simre i 2 timer
  7. Skræl gulerødderne og skær dem i tern
  8. Tilsæt den og lad det simre i 30 min
  9. Smag til med honning

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: