250 g hakket oksekød
1 pakke bacon
1 løg
2 stænger bladselleri
1 fed hvidløg
1 dåse tomater
krydderier fx 1 tsk timian
lidt hakket persille
1/2 dl hvidvin
1 spsk kyllingfond
2 frisk mozzarella
Sådan gør du:
- Skær baconen i tern
- Brun det i en gryde
- Tilsæt oksekødet og lad det brune godt - lad være med at røre så meget i det, da det så smider meget vand - Tag kødet på af gryden
- Snit løg og bladselleri
- Skær auberginen i tynde skiver på langs - tage endestykkerne fra og skær dem i tern
- Kom salt på aubergineskiverne og lad dem trække
- Kom lidt olie i gryden og svits løg, auberginetern og bladselleri til det tager lidt farve
- Kom hvidvin på og lad det simre væk
- Tilsæt tomater, presset hvidløg, kødet, krydderi og fond
- Lad det småkoge i 30 min med låg og 30 min uden låg
- Smag til med salt, eddike og sukker eller gastrik
- Steg aubergineskiverne i lidt olie, så de bliver bløde
- Lad dem køle af
- Kom kød på midten af en aubergineskive og luk dem sammen
- Læg dem i et fad side om side
- Kom mozzarella på
- Kom dem i ovnen i 20-25 min ved 225 grader
- Serveres med tomatsalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: