125 g mandelmel
1,5 spsk sukrin
1 bæger past æggehvide
Kransekage
ca 150 g marcipan
1 bæger æggehvide
85 g sukrin
1/2 tsk vanillepulver
50 g mørk chokolade
nødder og valnødder
Sådan gør du:
- Rør alle ingredienserne sammen til en ens artet masse - den kan sagten hvile i køleskabet en uge, hvis du ikke vil have kagerne med det samme
- Rør marcipan*, æggehvider, sukrin og vanillepulver sammen
- Kom det i en sprøjtepose med en tyl
- Sprøjt kagerne ud og kom en nød på
- Bag dem ved 200 grader i 10 min
- Lad dem køle af
- Hak chokoladen
- Smelt halvdelen af chokoladen over et vandbad, når det er smeltet tager du det af varmen og rører resten af chokoladen i
- Dyp kransekagerne i chokoladen
- Lad dem tørre
- Opbevares på køl
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: