De søde Hindsholmgrisen |
1 kotelet pr mand
1 spidskål
4 spsk rygeost
3 spsk mælk eller fløde
salt og peber
1 blomkål
25 g smør
Frisk timian og rosmarin
2 spsk olie
Sådan gør du:
- Tag kødet ud ca 1 time før du skal spise kom olie, salt, timian og rosmarin på og lad det trække
- Bræk blomkålen i buketter
- Kog det i ca 5-7 min til det er mørt, men med lidt bid i
- Smelt smørret i en gryde, kom timian på og derefter blomkål i - sving det rundt så det bliver dækket af smør på alle sider
- Snit kålen fint
- Bland rygeost, mælk/fløde og salt godt samme
- Damp spidskålet i ca 5 min
- Tag vandet fra og vend det med rygeostcremen
- Steg koteletterne på en varm grillpande ca 4-5 min på hver side
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: