vand til det dækker kyllingen
1 gulerod, 3 laurbærblade, 1 spsk peber korn, 1 spsk salt, 1 løg og 1 fed hvidløg
Sådan gør du:
- Kom det hele i en gryde og kog det op
- Kog den derefter på middel varme i 1 time
- Lad den køle af
- Pil kødet af
- Kog suppen ind, så kan de bruge den til en dejlig suppe i morgen
Fyld til tarteletter
Kogt kyllling
1 dåse asparges - du skal bruge vandet til saucen
2 gulerødder
1 dl ærter
1 bundt persille
2 spsk smør
2 spsk mel
2 dl suppe fra kyllingen
1 dl fløde
salt og peber
16 tarteletter
Sådan gør du:
- Skræl gulerødderne og skær dem i tern
- Smelt smørret i en gryde
- Tilsæt mel og lad det boble i 1 min
- Tilsæt vandet fra asparges og lad det kog op
- Tilsæt suppen 1 dl ad gangen og lad det kog op ind imellem
- Tilsæt fløde og kog det op
- Tilsæt gulerødder og lad det koge i 2 min
- Tilsæt kylling og asparges og lad det varme igennem
- Tilsæt ærter, salt og peber
- Hak persillen
- Serveres i lune tarteletter med et drys persille
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: