søndag den 8. december 2013

Bøffer med knuste Karl Johan og Saint agursauce

Min far lærte mig at knust tørret Karl Johan smager fantastisk på bøffer - det er en skøn måde at gøre en god bøf ekstra god.. Tak for tippet far!


4 gode bøffer fx rib eye
25 gram smør
4 tsk knust tørret Karl Johan svampe - blend det evt i en kaffekværn
salt
Saint agur sauce
2,5 dl fløde
2 tsk kalvefond
1 spsk Saint agur eller en anden blå ost
1 tsk sherry eddike
1 tsk sukker
evt lidt kulør

Sådan gør du:
  1. Salt bøfferne og lad dem ligge på bordet i en times tid
  2. Smelt smørret og lad det bruse op
  3.  Steg bøfferne ca 2 min på hver side
  4. Lad dem hvile til saucen er færdig
  5. Kom fløde på pande og lad det kog op
  6. Kom osten i
  7. Smag til med eddike, sukker og salt
  8. Kom kulør i
  9. Drys knust Karl Johan på bøfferne
  10. Server bøffen med salat fx Salat med pære og Saint agur og bagt kartoffel


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: