2 fine trøfler - den ene til Ulf og den anden til mig |
Trøflerne opbevares med æg så den kan tage smag til æggeretter |
Risotto lavet af "pasta riso" med trøffel |
Du kan bruge denne opskrift og rive trøffel ud over inden servering
Vanilleis med hasselnødder, salt karamel og trøffel
1/4 liter god vanilleis
1 dl afskallede hasselnødder
trøffel
Salt karamel:
2 dl sukker
1/2 dl sirup
1/2 dl vand
2 tsk glykose
2 1/2 dl fløde
1/2 -1 tsk Læsø salt
Sådan gør du:
- Smelt sukker
- Tilsæt rensten og lad det koge i 20 min til det har en fin og blød konsesten
- Tilsæt salt og rør det sammen - smag til
- Anret isten i en lille skål som en kugle
- Kom hasselnødder og karamel
- Riv trøffelover
- Hvis der er for meget karamel, så kan du koge det lidt mere ind og lave karameller af det
Salt karameller
Vanilleis med salt karamel, ristede hassel nødder og trøffel |
Pasta med brunet smør, føde og trøffelspejlæg og revet trøffel |
1,5 liter vand
1 spsk salt
25 g smør
2 dl fløde
lidt persille
4 trøffel æg
evt parmesanost
Sådan gør du:
- Bring vandet i kog
- Tilsæt spaghettien og kog den som anvist på pakken
- Kom smørret i en gryde og lade det brune
- Tilsæt fløden og lad det koge op
- Smag til med salt og peber - evt parmesanost
- Spejl æggene
- Bland spaghettien med fløde og smør
- Anret pastaen i 4 tallerkner
- Kom et æg på her
- Rev trøffel over og drys med persille
Kartoffel pizza med trøffel |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: