20 små kammuslinger
salt og sukker
150 g torsk
1/2 fennikkel
1 skalotteløg
1/4 citron
dild
olie
smør
Sådan gør du:
- Kom salt og sukker på kammuslingerne og torsken - ca 12 til 24 før servering
- Pres en 1/4 citron over torsken og lad det trække ca 15 min
- Smit fenniklen ultra fint
- Snit løget i fine tern
- Varm en pande
- Kom olie på
- Steg kammuslingerne i 30 sek på hver side
- Slut af med en klat smør og drej panden rundt
- Anret fennikel, skalotteløg, torsk, kammuslinger og dild fint i 4 skåle
- Hæld suppen over - gerne ved servering
- Serveres med brød og smør
Inden suppen hældes over
|
1 spsk rapsolie
1 løg
1 stor gulerod
2 bladselleristænger
1 fed hvidløg
1 flaske hvidvin
1 tsk tørret koriander
3 tomater
1 dl piskefløde
salt og peber
Sådan gør du:
- Skær grøntsager og hvidløg i små tern.
- Varm olien op i en gryde, og rist rejeskallerne hårdt i olien.
- Tilsæt grøntsagerne, og svits dem sammen med rejeskallerne et par min.
- Tilsæt tomater og koriander, og rist et øjeblik
- Tilsæt hvidvin og kog suppen op. Skru ned for blusset, og lad suppen simre i 30 min.
- Sigt suppen, og hæld den tilbage i gryden. Smag om den evt skal koge mere ind
- Tilsæt fløde, og kog suppen op. Smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: