100 g smør
100 g sukker
1 kornene fra en stang vanille
1 æg
100 g mel
1/2 tsk bagepulver
Fyld
Lakridssirup fra Johan Bülow
Pynt
100 g æggehvider
85 g flormelis
2 spsk hindbær marmelade
Sådan gør du:
- Flæk vanillestangen og skrab kornene ud
- Pisk smør, vanillekorn og sukker sammen i en røremaskine eller med en elpisker
- Kom ægget i
- Sigt mel og bagepulver i og vend det sammen med en dejskraber
- Kom dejen i en sprøjtepose og fordel dejen i 15 små forme
- Bag dem ved 180 grader i 14 min
- Lad dem køle af
- Pisk æggehviderne lidt
- Tilsæt derefter flormelis og hindbærmarmelade og pisk det ca 10 min til det er stift og sejt
- Kom marengsen i en strøjtepose med en tyl
- Kom lidt lakridssirup på kagen
- Kom marengs på
- Brænd den gylden med en brænder
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: