onsdag den 31. oktober 2012

Kamutbrød

6 dl koldt vand
2 dl havregryn
2 dl fuldkorns durummel
5 dl kamutmel
2 dl hvedemel
2 spsk salt
1 tsk honning
10 g gær
1 dl surdej eller 1 brev tørsurdej

Sådan gør du:
  1. Opløs gæren i vandet
  2. Kom resten råvarerne i 
  3. Pisk dejen i 20 min på en røremaskine eller til dejen slipper kanten
  4. Lad det lave natten over
  5. Lad dejen står 1-2 timer på køkkenbordet
  6. Del dejen i 2 brød eller til ca 15 boller
  7. Lad dem hæve i 1-2 timer
  8. Bag dem ved 250 i 10 min 
  9. Skrue ned på 200 i 20 min - hvis det er brød - det halve, hvis det er boller

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: