1/4 knoldselleri
2 gulerødder
2 løg
5 kviste timian
1 spsk peberkorn
3 dl hvidvin
3 dl vand
2 fed hvidløg
1 spsk salt
Sådan gør du
- Varm olie på i en gryde
- Brun kødet i gryden
- Brun selleri, løg og gulerødder
- Kom timian, hvidvin, vand, hvidløg, peberkorn og salt ved
- Lad det simre ved 100 grader i 8 timer
2-3 gulerødder
10 små skalotteløg
3 kviste timian
2 spsk olie
salt
Sådan gør du:
- Skræl grøntsagerne
- Skær selleri og gulerødder ud i små trekanter
- Varm olien op
- Kom timian på
- Steg grøntsagerne så de tager lidt farve
- Smag til med salt og evt lidt citron
- Si fonden fra kødet
- Kog den op og jævn den med en meljævnng
- Pil kødet af benet
- Kom grøntsager og kød tilbage i saucen
2 dl perlebyg
5 dl hønsefond
1 dl hvidvin
4 spsk mascapone
1 skolptteløg
1 fed hvidløg
1 spsk olie
2 spsk revet ost fx havgus eller vestershavsost
krydderurter fx perille, timian, løvstikke, ramsløg
Citron
Sådan gør du:
- Kog byggen i fonden i 15 min og hæld vandet fra - du kan evt gemme lidt til at spæde op med til sidst
- Pil og hak løgene
- Kom olie i en gryde
- Steg løgene uden de tager farve
- Tilsæt hvidvin og lad det koge op
- Kom byggen i
- Tilsæt mascapone, ost og urter
- Smag til med salt, peber og citron
1 spsk smør
2 kviste timian
1 fed hvidløg
salt
citron
Sådan gør du:
- Smelt smørret kom hvidløg, timian og svampe på
- Steg dem gyldne
- Smag til med salt og citron
- Anret på tallerkner
- Pynt med ramsløgs blomster
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: