1 løg
300 g
risottoris
2 spsk olie
25 g smør
1 l grønsagsbouillon = 1 liter kogt vand + en
grønsagsbouillonterning
1 dl hvidvin
150 g revet ost fx kornly, havgus, vesterhavsost ellerparmesan
Lidt groft hakket persille
150 g sukkerærter
150 g sukkerærter
4 skiver bacon
Sådan gør du:
- Pil og hak løget
- Kom olie og smør i en gryde og varm det op
- Tilsæt løget og lad det stege ved svag varme – det må ikke blive brunt
- Tilsæt ris og lad dem blive fedtet ind
- Tilsæt bouillon og lad det simre ca 20 min – husk at rør under vejs
- Når risene er møre tilsættes
- Fint snittet sukkerærter og revet ost
- Steg baconen sprød på en pande
- Smag det til
- Drys med sprødt bacon og persille på tilsidst
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: