tirsdag den 7. maj 2013

Rabarberkage

6 stængler rabarber
2 tsk vanillesukker

250 g smør
250g sukker
4 æg
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
250 g mel

2 spsk hakkede nødder eller mandler
2 spsk rasp

Sådan gør du:
  1. Rens og skyl rabarberne
  2. Skær den i små stykker
  3. Bland dem med vanillesukker og lad dem trække imens du laver resten
  4. Pisk smør og sukker i 5 min
  5. tilsæt æggene et ad gangen
  6. Si mel, vanillesukker og bagepulver i
  7. Vend det sammen
  8. Smør en bradepande
  9. Kom dejen i og fordel den
  10. Kom rabarberne på og tryk dem ned i dejen
  11. Bag den 10 min ved 150 grader og ydeligere 10 min ved 200 grader

  12. Med rabarberkompot og skyr med vanille

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: