lørdag den 4. februar 2012

Fuldkorns pizza - på den sunde måde

4 dl lunkent vand
1 tsk salt
15 g gær
350 g fuldkornshvedemel
250 g durummel

Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i vandet
  2. Tilsæt salt og fuldkornsmel og rør det godt
  3. Tilsæt durummelet og rør det sammen
  4. Ælt dejen godt igennem
  5. Lad den hæve i mindst 1 time
Fyld:
Mager ost som du river selv - det færdig revet ost er for fedt/ mozzarellaost, hvis det er ok med fedt
Spegepølse fra Aabæk 8%
Tomatpuré
Æg
Bacon
Skinke
Rød peber
Squash
- ja eller hvad du lige har i køleskabet

Bag pizzaerne:
  1. Del dejen i ca 4 stykker og rul den ud
  2. Smør tomatpuré på
  3. Kom ost på
  4. Fodel det valgte fyld
  5. Bag den nederst i ovnen eller på en pizzasten i ca 15-20 min
  6. Kon evt ruccola på
  7. Velbekomme

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: