Lagkagebunde
3 æg
1,5 dl sukker
1 dl kartoffelmel
0,5 dl hvedemel
1 tsk vanillesukker
Sådan gør du:
- Pisk æg, sukker og vanillesukker i 10 min en røremaskine til det er luftigt
- Si mel og kartoffelmel i
- Vend det forsigtigt sammen
- Kom det i en smurt springfrom
- Bag bundene i 10-15 min ved 180 grader
- Lad den køle
- Flæk den med en brødkniv
Hindbærcreme
1/2 pose frostne hindbær
1 stang vanille
1/2 dl sukker
2 1/2 dl fløde
Sådan gør du:
- Flæk vanillestangen og tag kornene ud
- Kom sukker, hindbær og vanillekorn og stang i en gryde
- Kog det op
- Smag det evt til med mere sukker, men den skal være syrlig
- Lad det køle af
- Pisk fløden let
- Tag lidt af saften fra ca spsk
- Vens resten af indbærerne og fløden sammen
3 dl flormelis
2 spsk kakao
3 spsk vand evt mere
Sådan gør du:
- Rør det sammen og kom det på den øverste lagkagebund
Marcipankant
1 spsk glokose
250g marcipan
Sådan gør du:
- Ælt marcipan og glykose sammen
- Drys lidt flormelis ud på bordet
- Form den som et rektangel
- Rul det ud så det passer med kagens højde og omkreds
2,5 dl fløde pisket til skum
Læg lagkagen sammen
- Læg bunden på et fad
- Kom hindbærsaft på
- Kom hindbærcreme på
- Læg toppen på
- Kom marcipan kanten på
- Pynt med bær og flødeskum
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: