1 løg
1 dl eddike
2-3 spsk farin
1 spsk sennepskorn
2 spsk rosiner
1 kanalstang
2 fed hvidløg
1 spsk peberkorn
5 laurbærblade
chili efter smag - jeg brugte 1/4 tsk
1 tsk salt
Sådan gør du:
- Skræl og tag kernehuset ud af æblerne
- Skær æblet i tern
- Pil løget og skær det i både
- Kom kanelstang, hvidløg, peberkorn og laurbærblade i en the-pose og bind en snor omkring
- Kom æbler, løg, eddike, sennepskorn farin, vanillekorn og stang samt the-posen med krydderier op i en gryde og bring det i kog
- Lad det simre i 2 timer
- Tilsæt rosiner og lad det simre 5 min mere
- Smag til med chili og salt
- Smager fantastisk til karryretter, i en kyllingesandwich og til ost
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: