1 rødløg
1 dl eddike
1,5 til 2 dl sukker - alt efter om du kan lide den lidt syrlig.
1 vanillestang
2 spsk sennepskorn
1 spsk peberkorn
2 kanelstænger
2 fed hvidløg
1-2 tsk salt
evt 1/2 tsk chili
1 tsk geleringsmiddel
Sådan gør du:
- Skær løg og rabarberne i skiver
- Kom løg, peberkorn, kanelstænger, laurbærblade og hvidløg i en thepose og luk den
- Kom eddike, vanillekorn +stang, sukker rabarber og theposen og i en gryde, samt evt chili
- Lad det kog op i 5 min og sluk
- Tilsæt sennepskorn og salt og lad det stå i 30 min og trække
- Sæt gryden på blusset igen og lad det koge op med geleringsmidlet i 1 min
- Kom det på rene og atamonskyllede glas
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: