1 dl hvidvin
3 dl vand eller hønsefond
1 hønsefondbrik fra knorr (denne skal ikke bruges, hvis du bruger hjemmelavet hønsefond)
1 løg
4 skiver god bacon
250 g svampe fx champignoner eller kantareller - jeg brugte kantareller fra fryseren, men en pakke tørrede kan også bruges
2 spsk olie
25 g parmesanost
8 ramsløgsblade
Sådan gør du:
- Pil løget og skær det i tern
- Kom olie i en gryde
- Sautér løget i et pr min
- Tilsæt pasta eller ris og fedt dem godt ind i olie
- Tilsæt hvidvin og lad det kog ind
- Tilsæt hønsefonen lidt ad gangen til pastaen er mør - det tager c 20 min
- Skær baconen i tern
- Steg baconpå en tør pande til den er sprød
- Steg svampene i lidt smør, smag til med salt
- Skyl og snit ramsløg i tynde strimler
- Kom revet parmesanost, svampe, bacon og ramsløg op til pastaen og vend det hele sammen
- Smag til med salt og peber
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: