onsdag den 12. september 2012

Blommekage

Dej
150 g smør (stuetemperatur)
150 g sukker
3 store æg
150 g mel
1 tsk. bagepulver
Kagecreme:
8-9 modne blommer - uden sten, skåret i
halve
eblomme
Smulderdrys
25 g koldt smør
25 g sukker
75 g mel
1/2 tsk. bagepulver


Kaneldrys
1/2 dl hakkede mandler
1 spsk sukker
1/2 tsk kanel

Sådan gør du:

Smulderdrys:
1)    Bland med hånden, hurtigt, alle ingredienser til smulder.
Dej:
1)    Ælt smørret blødt med sukker.
2)    Tilsæt æg et ad gangen.
3)    Bland mel og bagepulver og rør det i dejen.
Lav kagen
1)    Fordel smulder på bunden af formen, som gerne må være af silikone.
2)    Fordel kagedejen over smulderet..
3) Kom kaneldrys over
4)    Pynt med de halve blommer.
5)    Bag i cirka 30 minutter ved 210 grader




1 kommentar:

  1. Mette, den er så god! Så god at jeg lavede den to gange på een uge og nu har videresendt din opskrift til så vidt forskellige egne som New York og Ribe. :-)

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar: