2 æbler - jeg brugte Discovery
1 dl vand
3 dl rørsukker
1 vanillestang
1/2 citron
Sådan gør du:
- Kom hyben, æbler, vand, rørsukker og korn og vanillestang i en gryde
- Lad det koge indtil det er mørt - det tager ca 30 min
- Tilsæt citronsaft
- Kom det på atamonskyllede glas
- Det smager skønt til ost, til is eller bare på brød
* Halver dem og frys dem, så kan du let tage kernerne ud uden det klør.
Hej Mette!
SvarSletSkøn blog!
Hvad gør du for at konservere? Jeg er i tvivl om, hvor meget jeg skal bruge og om, hvor længe det egentlig kan holde.
Kh. Cristine
Kære Cristine
SvarSletTak!!
Du skal sørge for at dine glas er helt rene - skold dem evt med kogende vand. Derudover bruger jeg bare atamon, du kommer ca 1 tsk i hvert glas skruer låget på og ryster. Derefter kommer du den varme marmelade i og stiller det køligt og mørkt, så kan de ca holde et år.
God weekend
Knus Mette