søndag den 16. september 2012

Karens fødselsdag

Jeg havde den herlige fornøjelse at lave mad til søde karens fødselsdag her i weekenden...

Menu:
Varmrøget laks på salater, brøndkarsecreme, dild, purløg, Sunrise æble tern og ristet rugbrød
Kylligelevermousse med æblecidersirup med Guldborg æble tern
Braiseret svinekæber med Gråsten æbler, æblemost og Fynsk forår
Salat med Clare Friis pære, tomater, mozzarella, pinjekerne, basilikum, dressing og spæde salatblade
Blå kornblomst, Vesterhavsost og dansk Råmælksost samt blomme/æblemarmelade
Surdejs brød og pisket smør
- det hele anrettet på drivtømmer.





1 kommentar:

  1. Hej Mette,
    Hvor ser det dejligt ud! Et flot stykke arbejde du har leveret, selvom det så bestød, du måtte undvære konferencen i går :-)

    Mange hilsner, Mette

    SvarSlet

Skriv endelig en kommentar: