Jeg havde den herlige fornøjelse at lave mad til søde karens fødselsdag her i weekenden...
Menu:
Varmrøget laks på salater, brøndkarsecreme, dild, purløg, Sunrise æble tern og ristet rugbrød
Kylligelevermousse med æblecidersirup med Guldborg æble tern
Braiseret svinekæber med Gråsten æbler, æblemost og Fynsk forår
Salat med Clare Friis pære, tomater, mozzarella, pinjekerne, basilikum, dressing og spæde salatblade
Blå kornblomst, Vesterhavsost og dansk Råmælksost samt blomme/æblemarmelade
Surdejs brød og pisket smør
- det hele anrettet på drivtømmer.
Velkommen til min madblog. Her lægger jeg de opskrifter ud som jeg elsker at lave - alt fra god hverdagsmad til gæstemad. Jeg tager udgangspunkt i danske råvarer og selvfølgelig bruger jeg helst kun ting der er i sæson - fordi de smager bedst og så er det en fornøjelse at spise varieret året igennem. Jeg håber meget, at andre vil bruge nogle af mine opskrifter og få en dejlig madoplevelse ud af det. God fornøjelse og velbekomme. Kærlig hilsen Mette Storm
Hej Mette,
SvarSletHvor ser det dejligt ud! Et flot stykke arbejde du har leveret, selvom det så bestød, du måtte undvære konferencen i går :-)
Mange hilsner, Mette