4 koteletter - gerne med ben
1 fed hvidløg
1 løg
1 dl balsamico
1 tsk honning
timian
Sådan gør
du:
1)
Krydr koteletterne med salt og timian
2)
Pil løg og hvidløg
3)
Skær løget i små både (8.dele)
4)
Tag stenen ud af blommerne ved at halver – skær så i
kvarte
5)
Pres hvidløget
6)
Steg koteletten på en varm pande med olie i ca 5 min
på hver side
7)
Lad koteletten hvile imens du laver blommesauté
Blommesauté
1)
Varm en pande om med 1 spsk olie
2)
Kom løg på og steg 1 min
3)
Tilsæt hvidløg steg 2 min
4)
Kom kvarte blommer på og steg 5 min
5)
Tilsæt balsamico og honning og lad det stege i 2 min
6) Smag til med salt og peber
Ja, det er meget brunt, men det er godt |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: