tirsdag den 17. april 2012

Kammuslinger med ærtepuré og sprød bacon

8-12 kammuslinger
Olie til stegning
10 g smør til stegning
1/2 tsk salt og sukker
250 ekstra fine ærter
saften fra 1/2 citron
1/2 til 1 dl fløde
salt og peber
4 skiver bacon
ærteskud til pynt

Sådan gør du:

  1. Dagen før drysses kammuslingerne med sukker og salt - dette kan undlades, men det bliver bedre hvis gør det evt kan du drysse dem 1-2 timer før.
  2. Tø ærterne op
  3. Steg baconen sprød og hak den fint med en kniv
  4. Blend de kolde ærter med citron, fløde, salt og peber til det har en god konsistens -lun det lige inden serveringen
  5. Varm en pande godt op 
  6. Kom olie på
  7. Steg kammuslingerne ca 2 min på hver side
  8. Tilsæt 10 g smør og vend det rund og tag straks kammuslingerne af
  9. Kom lidt puré på hver tallerken i en aflang stribe
  10. Kom 2-3 kammuslinger på
  11. Pynt med ærteskud 
  12. Afslut med bacon

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: