Mad med fynsk accent

Velkommen til min madblog. Her lægger jeg de opskrifter ud som jeg elsker at lave - alt fra god hverdagsmad til gæstemad. Jeg tager udgangspunkt i danske råvarer og selvfølgelig bruger jeg helst kun ting der er i sæson - fordi de smager bedst og så er det en fornøjelse at spise varieret året igennem. Jeg håber meget, at andre vil bruge nogle af mine opskrifter og få en dejlig madoplevelse ud af det. God fornøjelse og velbekomme. Kærlig hilsen Mette Storm

Sider

  • Startside
  • Opskrifter
  • Smag
  • Gæstemad
  • Værtindegaver
  • Udeliv
  • Ud at spise
  • Madkursus

Værtindegaver

  • Blåbær muffins
  • Fasters krumkager 
  • Hvid chokolade med lakrids og mandler 
  • Hjemmelavede flødeboller 
  • Kokosmakroner med tranebær og mandler 
  • Sprøde æble chips 
  • Spicy valnødder 
  • Mandler med røget paprika 
  • Italienske småkager med pistacie og rosmarin 
  • Mini chok cookies 
  • Cookies med chokolade og mandler 
  • Hjemmelavet müsli 
  • Knækbrød 
  • Tomat ketchup 
  • Æble/mango chutney 
  • Grov persillepesto 
  • Lemoncurd 
  • Dorthes fødselsdagsgave 
Send med mailBlog om dette!Del på XDel via FacebookDel på Pinterest
Start
Abonner på: Opslag (Atom)

Salat med æbler og valnødder

Salat med æbler og valnødder

Kammuslinger med ærtepuré og sprød bacon

Svampe fra Gribskov

Svensk kantarel

Faste læsere


Mette Storm

Om mig

Mette Storm
Jeg er 36 år og bosiddende på Frederiksberg sammen med min kæreste. Jeg bruger en rigtig stor del af min tid på mad - både som underviser i hjemkundskab på Skolen ved Bülowsvej, hvor jeg bruger rigtig meget energi på, at lære eleverne om gode råvare i sæson og deres mange anvendelses muligheder samt gøre dem til kritiske forbrugere - det er herligt at undervise børn i dette fag, da de er meget nysgerrige og der er mange succesoplevelser. På hjemmefronten bliver der produceret en del forskelligt. Jeg elsker at prøve noget nyt og øve mig i at blive bedre. Jeg syntes, at det giver mig rigtig meget velvære, at lave, så meget som muligt fra bunden. Udover at lave maden, er det at tage ud at spise på forskellige restauranter også en stor del af mit liv, hvor jeg er så heldig at bor i nærheden af rigtig mange spændende steder. Skriv endelig en kommentar til mine indlæg eller på mail mettestorm.storm00@gmail.com
Vis hele min profil

Friskbagt brød

Friskbagt brød

Blog-arkiv

  • ▼  2014 (32)
    • ▼  juni (4)
      • Æggepandekage
      • Ristet rugbrød med tomater og røræg med ost
      • Små chokoladekager med marinerede jordbær
      • Kylling med hyldeblomst og hvidvin
    • ►  maj (4)
    • ►  april (9)
    • ►  marts (9)
    • ►  januar (6)
  • ►  2013 (59)
    • ►  december (6)
    • ►  november (2)
    • ►  oktober (2)
    • ►  september (5)
    • ►  august (7)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (6)
    • ►  april (10)
    • ►  marts (5)
    • ►  februar (7)
    • ►  januar (5)
  • ►  2012 (98)
    • ►  december (8)
    • ►  november (8)
    • ►  oktober (17)
    • ►  september (16)
    • ►  august (4)
    • ►  juli (6)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (12)
    • ►  april (3)
    • ►  marts (5)
    • ►  februar (7)
    • ►  januar (8)
  • ►  2011 (117)
    • ►  december (10)
    • ►  november (26)
    • ►  oktober (78)
    • ►  september (3)
Simple tema. Leveret af Blogger.