Gæstemad

Moderne mormor mad 
En braiser ret med en varm og en kold/lun salat og til dessert citronfromage på en ny måde. Hvis man er rigtig sulten kan du også lave en mos fx Kartoffelmos med jordskokker til hovedretten.


Jagtfrokost - eller frokost efter en god gåtur i skoven
Simre gryde, der sættes over om morgenen og er færdig, når du kommer hjem. Den kan serveres med mos, brød eller en salat eller alle 3 ting
Til dessert kringle og kaffe
* Hvis du ikke kan finde en Albani 1859 så kan du bruge en Brown ale, Ale no 16 eller Fynsk forår
 Lækker forårsmad
Velkomst bobler med mandler
Mandler med røger paprika
Menu:

Nordisk vinter tapas
- Det hele sættes ind på bordet på en gang

Lækker 3 retters til 4  
Forret: laksemousse
Hovedret: Okseruller med bacon og timian med kartoffelmos
Dessert: Blåbærmuffins med is 

Små lækre ting og sager til 6 damer 
- Alle tingene sættes ind på en gang

Når der skal hygges helt igennem på den sultne måde  
Forret: Kartoffel/jordskokke suppe
Hovedret: Bøffer med bearnaise og rødbede rösti
Pandekager med is, flødeskum og syltetøj 
Dejlig fødselsdags middag
Fiskesuppe Fiskesuppe med torsk
Bøf med løg Tournedos med slags løg og portvinsglace
Kage: Kage med passonsfrugtsmousse og chokolade ganache

Indisk aften

Julefrokost til 6 personer

Gæstemad med få kcal
Forret: Rispapirsruller
Hovedret: Helleflynde med selleripuré og blomkålssalat
Dessert: Grove havremuffins med vanilleis og friske bær eller frugt
Nytårsmenu
Nytårs menu 2011 
  • Kartoffel/jordskokkesuppe med ristede kammuslinger 
  • Jomfruhummer i wonton, selleripuré og hummerbisque
  • Torsk med sprødt og glaserede rødbeder, kapers, vaggelæg og sennepsauce
  • Mont d´Or ost med æblekompot og brødchips med kørvel
  • Lakridsskum, kys, hvidchokolade grene med ristede hasselnødder og fryse tørrede hindbær, hvidcokolademousse og lakridssirup
Nytårsmenu 2
  • Kammusling med selleripuré, brunet limesmør og mandler
  • Elegant nytårstorsk med champagnesabayonne
  • Trøffelrisotto
  • Mont D ´Or med æblekompot og brødchip med kørvel
  • Hindbærsorbet, lakridsskum, ky, hasselnødder og hvide chokolade grene og frysetørrede hindbær
 Nytårsmenu 3
Nytårs menu 2012
  • Kammusling med kørvel, hummermayo, valnødder, æbler, bladselleri og vindruer
  • Bagt torsk med sennepssauce, glaserede rødbeder, kapers, bacon og brøndkarse
  • Braiseret dådyrnakke med kartoffelpure
  • Mont dor ost med hjemmelavet syltetøj og malt knækbrød
  • Salt chokoladekaramel, mælkeskum, mandelkage, sherrysirup, glaserede mandler og chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: