En braiser ret med en varm og en kold/lun salat og til dessert citronfromage på en ny måde. Hvis man er rigtig sulten kan du også lave en mos fx Kartoffelmos med jordskokker til hovedretten.
- Lammeskank med Albani 1859
- Herrekål - godt med baon og fløde
- Rosenkålssalat
- Citronkage med lakrids og chokolade
Jagtfrokost - eller frokost efter en god gåtur i skoven
Simre gryde, der sættes over om morgenen og er færdig, når du kommer hjem. Den kan serveres med mos, brød eller en salat eller alle 3 ting
Til dessert kringle og kaffe
- Simresvin med 1859 og æbler *
- Rødbedesalat med peberrod og æbler
- Kringle med marcipan og æbler
- Surdejsboller
Lækker forårsmad
Velkomst bobler med mandler
Mandler med røger paprika
Menu:
Nordisk vinter tapas
- Det hele sættes ind på bordet på en gang
Velkomst bobler med mandler
Mandler med røger paprika
Menu:
- Asparges med brunet smør og mandler
- Salat med grillede asparges og parmesanost
- Risotto med svampe og ramsløg
- Dampet rødtunge med ramsløgspesto
- Fuldkornshvedebrød
- Jordbærtærte
- Hvis du ikke har ramsløg kan du erstatte det med persille
Nordisk vinter tapas
- Det hele sættes ind på bordet på en gang
- Braiseret oksekød i hvidvin
- Byg - risotto
- Glasserede rodfrugter
- Flødestuvede tragtkantareller
- Grov persillepesto
- Rosenkålsalat
- Langtidshævede valnøddeboller
- 100 g ristede nødder dækket med flydende honning
- 100 g vesterhavsost fra Thise
- 100 g blå Viking fra Thise
Lækker 3 retters til 4
Forret: laksemousse
Hovedret: Okseruller med bacon og timian med kartoffelmos
Dessert: Blåbærmuffins med is
- Laksemousse
- Okseruller med bacon og timian
- Kartoffelmos med jordskokker
- Blåbær muffins
- 1/2 liter vanilleis til blåbær muffinsne ;-)
Små lækre ting og sager til 6 damer
- Alle tingene sættes ind på en gang
Når der skal hygges helt igennem på den sultne måde
Forret: Kartoffel/jordskokke suppe
Hovedret: Bøffer med bearnaise og rødbede rösti
Pandekager med is, flødeskum og syltetøj
- Kartoffel/jordskokke suppe med ristede kammuslinger
- 4 møre bøffer fx entrecote eller af oksemørbrad
- Snyde bearnaise på den 80 agtige måde
- Rødbederösti
- Pandekager
- 1/2 liter is
- 1/4 liter fløde til flødeskum
- 1 dl syltetøj fx blåbær
Fiskesuppe Fiskesuppe med torsk
Bøf med løg Tournedos med slags løg og portvinsglace
Kage: Kage med passonsfrugtsmousse og chokolade ganache
Indisk aften
- Raita
- Nhan
- Æble/mango chutney
- Samosas
- Lam i spinat
- Pappadums og olie til stegning
Julefrokost til 6 personer
- Dild sild
- Et glas karrysild, 2 spsk kapers og et æble i tern som røres i karrysildene pynt med løgringe
- Laks med peberrodscreme og rugbrødscroutoner
- Hønsesalat med æbler og estragon
- Kryddermarinaret ribbensteg
- Perlebygsalat med bladselleri og æble
- Groft surdejs rugbrød
- Hvidchokolade med lakrids og mandler
Forret: Rispapirsruller
Hovedret: Helleflynde med selleripuré og blomkålssalat
Dessert: Grove havremuffins med vanilleis og friske bær eller frugt
- Rispapirsruller
- Helleflynde med selleripuré og blomkålssalat
- Grove havremuffins + 1/2 liter italiensk mælkeis og friske bær eller andet frugt
Nytårs menu 2011
- Kartoffel/jordskokkesuppe med ristede kammuslinger
- Jomfruhummer i wonton, selleripuré og hummerbisque
- Torsk med sprødt og glaserede rødbeder, kapers, vaggelæg og sennepsauce
- Mont d´Or ost med æblekompot og brødchips med kørvel
- Lakridsskum, kys, hvidchokolade grene med ristede hasselnødder og fryse tørrede hindbær, hvidcokolademousse og lakridssirup
Nytårsmenu 2
- Kammusling med selleripuré, brunet limesmør og mandler
- Elegant nytårstorsk med champagnesabayonne
- Trøffelrisotto
- Mont D ´Or med æblekompot og brødchip med kørvel
- Hindbærsorbet, lakridsskum, ky, hasselnødder og hvide chokolade grene og frysetørrede hindbær
Nytårs menu 2012
- Kammusling med kørvel, hummermayo, valnødder, æbler, bladselleri og vindruer
- Bagt torsk med sennepssauce, glaserede rødbeder, kapers, bacon og brøndkarse
- Braiseret dådyrnakke med kartoffelpure
- Mont dor ost med hjemmelavet syltetøj og malt knækbrød
- Salt chokoladekaramel, mælkeskum, mandelkage, sherrysirup, glaserede mandler og chokolade
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Skriv endelig en kommentar: