onsdag den 1. maj 2013

Æble/sveske dessert med ristet rugbrød og skyr


2 æbler
15 svesker
1 dl vand
2 spsk brun farin

2 skiver rugbrød
25 g smør

2 dl skyr
1 vanillestang
evt lidt flormelis

1 håndfuld ristede nødder

Sådan gør du:
  1.  Skær æble fri fra kernehuset
  2. Skær det i både
  3. Kom æbler, svesker og vand i en gryde
  4. Lad det koge  20 min
  5. Kom sukker i
  6. Smag det evt til med mere sukker
  7. Smelt smørret på en pande
  8. Steg rugbrødet sprødt på begge sider
  9. Skærdet i tern
  10. Bland skyr med vanille og evt flormelis
  11. Kom det i glas  lag eller i en fin skål
  12. Pynt med ristede hakkede nødder

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: