onsdag den 21. maj 2014

Kål, kød og soya

1 spidskål
2 fed hvidløg
4 forårsløg
4 buketter blomkål eller broccoli
1/2 squash
6 radiser
1 spsk sesamolie
2 spsk soya eller mere
400 g oksekød i tynde strimler

marinade til kød
2 spsk sød chilisauce
2 spsk soya
1 spsk sesamolie
1 tsk salt

Ristet sesam
Peanuts
Sød chilisauce

Sådan gør du:

  1. Kom marinaden på kødet
  2. Snit kålen meget fint
  3. Hak hvidløg
  4. Skær blomkål/broccoli, squash og radiser på en mandolin eller i meget tynde skiver og strimler
  5. Snit forårsløg fint
  6. Varm panden op og kom sesamolie på
  7. Steg kødet lidt ad gangen, så det ikke ligger og koger på panden
  8. Tag kødet op i en skål efterhånden som det bliver færdigt
  9. Steg spidskål et par min
  10. Kom blomkål/broccoli og squash på og steg 2 min
  11. Kom derefter kød, forårsløg og radiser på vend det sammen og server
  12. Drys med sesam, peanuts og sød chilisauce

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: