søndag den 11. maj 2014

Morgenæg

"Pandekager"
50 g hytteost
1 æg
1 spsk kokosmel - det der ligner mel
1 tsk husk
1/2 tsk vanillepulver
1/2 tsk kokossukker
smør til stegning

Sådan gør du:

  1. Bland det hele undtaget smør godt sammen 
  2. Lad det hvile i 5 min
  3. Smelt smør på en pande 
  4. Kom små klatter på
  5. Steg dem til de størkner, vend og steg på den anden side
  6. Serveres med frugtkompot eller agavesirup
Æggepandekage
1 æg pr person
1 skive ost pr person
2 skiver rød peber
lidt salt
en klat smør

Sådan gør du:
  1. Smelt smørret på en pande
  2. Slå ægget ud og rør det hurtigt ud, så det dækker hele pande
  3. Kom ost, rød peber og salt på
  4. Fold den sammen 
Skyr eller yoghurt med hindbærkompot og nødder
Jeg har bare kogt lidt hindbær med lidt sukrin, stevia og kokossukker, så det hele en let syrlig smag. Derefter har jeg smagt det til med vanillepulver


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: