søndag den 24. juni 2012

Hyldeblomstpandekager

ca 10 store pandekager
3 dl mælk
300 g mel - gerne fuldkornsmel fra fx De 5 gaarde eller Meyers
3 æg
100 g smeltet smør
2 tsk vanillesukker
skallen fra en citron
10 hyldeblomstskærme
50 g smør til stegning


Sådan gør du:
  1. Rør mel og mælk sammen
  2. Tilsæt et æg ad gangen
  3. Smelt smørret og pisk det i dejen
  4. Kom skallen fra citronen og vanillesukker i
  5. Rør til sidst blomsterne fra 10 skærme i
  6. Lad dejen hvile i ca 1 time
  7. Kom en lille klat smør på panden og ca 1 dl dej og steg den til dejen er stivnet på middel varme - vend pandekagen og steg den på den anden side
  8. Serveres med friske bær, is eller sirup

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: