søndag den 17. marts 2013

Grønne ærter med karrydressing og sprødt rugbrød

4 dl ærter
1/2 potte ærtesud
1 skalotteløg
4 skiver rugbrød
4 spsk creme fraiche
1 tsk karry
lidt gurkemeje for farven
1/2 tsk salt
1/2 tsk sukker
10 blade løvstikke

Sådan gør du:
  1. Tø ærterne op
  2. Pil løget og skær det i tynde skiver
  3. Rist rugbrødet på en pande i 1 spsk olie
  4. Rør creme fraiche, karry, salt, sukker og gurkemeje sammen og smag det til
  5. Kom ærterne på et fad, dryp derefter dressingen på
  6. Fordel løgene
  7. Pynt med ærtespire, løvstikke og rugbrødet knækket i mindre stykker
Denne opskrift er inspireret af Claus Meyer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: