lørdag den 13. april 2013

Fiskesuppe med torsk

4 stykker torsk
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 spsk smeltet smør

1 liter fiskefond
2 dl hvidvin
2 dl fløde

1 æble
1 potte purløg
1 potte ærteskud eller dild

Sådan gør du:
  1. Skær hvert stykke torsk i 4 stykker og drys det med salt og sukker og lad det hvile i 8-12 timer - mindre kan også gøre det, min 10 min
  2. Kog fiskefond, hvidvin og fløde ind til en passende konsistens - ca 1 time
  3. Skær æblet i små tern
  4. Skær purløget i små stykker
  5. Pensel torsken med smør og bag det i ovnen i 3 min ved 200 grader
  6. Kom 4 stykker torsk i hver tallerken
  7. Drys med æbletern og purløg
  8. Læg et par ærteskud i hver
  9. Hæld suppen over ved bordet


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en kommentar: